Webdesign

Een nieuwe website

Een professionele en overzichtelijke website is de digitale visitekaart van uw bedrijf of organisatie. IedereenICT bouwt uw website, op uw maat en op basis van uw wensen en noden. Bij bestelling bespreken we grondig de mogelijkheden die u heeft en de keuzes (responsief of niet; met of zonder CMS) die u moet maken. U kan opteren voor een responsieve website (d.i. een website die zich aanpast aan de schermgrootte van het toestel van waarop uw site bekeken wordt, zoals deze website) of voor een traditionele site (die zich niet aanpast aan toestel en/of schermgrootte).
Bent u van plan om vaak veranderingen/updates te doen aan uw website, dan kan u kiezen voor een site met een Content Management System (CMS) zoals WordPress, Joomla of Drupal. Maar ook een site zonder CMS is mogelijk. Beide opties hebben hun eigen voor – & nadelen. Een website met CMS kunt u gemakkelijker zelf aanvullen, maar vergt meer onderhoud; een website zonder CMS is minder kwetsbaar maar vraagt meer technische vaardigheden indien u zelf aanpassingen wil doen.

Onderhoud en update van uw bestaande website

U heeft al een website, al dan niet door iedereenICT ontworpen en wenst deze te vernieuwen of aan te passen? Ook hiervoor kunt u bij iedereenICT terecht. Goed om weten: indien u uw website zeer ingrijpend wenst te veranderen, kan het goedkoper zijn om een nieuwe website te ontwikkelen.

Zelf een website bouwen, onder begeleiding van iedereenICT

U bent van plan om zelf een website te bouwen maar weet niet goed hoe te beginnen, of u bent reeds een website aan het bouwen maar zit vast? Contacteer ons, en dan gaan we samen aan de slag!